ZOMER & NAJAAR ’21

ZOMER & NAJAAR '21

Each challenge makes us stronger

Met veel trots en vol goede moed stellen wij ons nieuwe zomer/najaarsaanbod voor. Flexibel, budgetvriendelijk en uiterst geschikt voor kleinere en grotere events, al dan niet coronaproof.

Te boeken voor deze zomer én in het najaar:

Peleman – Piedfort
Axl Peleman & David Piedfort. Twee paar stembanden, vier handen en een setlist… opgesteld om te betoveren. No more, no less. Het leven kan soms verdomd simpel zijn.
Luister/kijk hier.

Tom Vanstiphout & Nina Babet
Na jaren te hebben gespeeld bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan. Verwacht geen voorgeprogrammeerde voorstelling die tot achter de komma is ingestudeerd en uitgeschreven, maar eerder een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.
Luister/kijk hier.

Riguelle, Hautekiet & Peeters play Randy Newman
Wie de muziek van Randy Newman omschreven zou willen zien in één vloeiende, heerlijk heldere maar tevens diepgravende zin, kan heel zeker terecht bij Jan Hautekiet. Maar misschien vat de genaamde Patrick Riguelle het op zijn beurt eveneens adequaat samen. De muziek van Randy Newman? ‘Yep!’

MIRA (in trio)
Zet je schrap voor het heilig hart van Mira. Aan de piano is ze een zangeres die altijd en overal een Lieve Vrouw zou willen zijn. Daarnaast is ze soms kwaad en bang, en gelukkig niet altijd even vroom.
Luister/kijk hier.

Rick de Leeuw & Jan Hautekiet
Op het eerste gezicht lijken ze absolute tegenpolen, maar al twintig jaar zijn deze twee mannen onafscheidelijk. Rick de Leeuw, de altijd evenwichtige, genuanceerde, introverte Nederlander. Jan Hautekiet, de impulsieve Belgische flapuit. Na twee decennia muzikale broederschap in alle maten, gewichten en vormen plooien ze nu soepel terug naar de naakte essentie van hun bestaan.
Luister/kijk hier.

Rick de Leeuw & band
Tijd lijkt geen vat te hebben op Rick de Leeuw. Nog altijd speelt hij in Nederland en België de spijkers uit de planken met dezelfde tomeloze energie als waarmee hij in de jaren negentig de Tröckener Kecks aanvoerde. Omringd door een vijfkoppige band, die een mooie mix vormt van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure, brengt hij dit najaar op het podium het beste uit meer dan dertig jaar in de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek.
Kijk/luister hier.

The Bonnie Blues
The Bonnie Blues is een knotsgek trio dat klinkt zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek of een vaudeville-act uit een komische zwart-witfilm. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan vol (on)bedoelde slapstick. Laura Vanden Heede, Juno Kerstens en Nele Paelinck zingen alledrie en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren ’20 tot ’50 – van slowfox en dansbare klassiekers tot puur cabaret.
Kijk/luister hier.

ALLE BOEKINGEN & INFO: MANU@MAANDACHT.BE