MATHIAS VERGELS

Management: manu@maandacht.be

MATHIAS VERGELS

& HET GOEDE VOORBEELD

Behalve als gevierd acteur in de serie ‘Thuis’ manifesteert Mathias Vergels zich de laatste jaren meer en meer als zanger. De eerste singles die hij uitbracht vonden direct hun weg naar een breed publiek en resulteerden in een prestigieuze award bij de Zomerhit 2019: ‘beste soloartiest’ van Radio 2.

Maar het tekent de ambities van Mathias dat hij op de golven van dit succes nieuwe wegen zoekt. Na zijn debuutplaat ‘Waar Is Mathi?’ in 2020, waarvan élke single de top 10 haalde in de Vlaamse Ultratop 50, trok hij zich terug en verzamelde een enthousiaste bende jonge muzikanten rond zich: Het Goede Voorbeeld.

Samen werken ze dit voorjaar aan de opvolger van ‘Waar is Mathi?’. De eerste single van dit nieuwe album, ‘Zolang Je Maar Hier Bent’, laat een artiest horen die sterk gegroeid is, die weet wat hij kan en weet wat hij wil. En geruggesteund door Het Goede Voorbeeld is Mathias klaar voor het komende festivalseizoen, met een stomende set waarin eigen werk en enkele goed gekozen Nederlandstalige covers elkaar perfect aanvullen.